Over ons

”Bouwbedrijf Van der Schaft doet meer dan alleen bouwen. Helder advies is minstens zo belangrijk. Vooraf bij het ontwerp, maar ook tijdens vergunningtrajecten en later de daadwerkelijke bouw of verbouwing. Wij gaan daarbij uit van uw wensen maar nemen in ons advies ook onze jarenlange kennis van bouwkunde, materialen en regelgeving mee. Samen vertalen wij uw wensen in een duidelijk, persoonlijk plan.

 

Bouwbedrijf met ervaring

Onze ervaring is in ruim 18 jaar opgebouwd. Het begon ooit met een droom als 14-jarige om later een eigen timmerbedrijf te starten. Dat werd enkele jaren later al werkelijkheid. Na de eerste timmerklussen volgden al snel grotere bouwwerken. Inmiddels zijn binnen Bouwbedrijf Van der Schaft diverse disciplines vertegenwoordigd. Waar onze praktijkervaring stopt, schakelen wij graag vakbekwame en betrouwbare onderaannemers met specifieke kennis in. Bijvoorbeeld interieurbouwers, elektra- en verwarmingsinstallateurs en loodgieters. Zodat wij voor elke opdracht de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

 

Of dit nu het op maat maken van een voordeur is of de opbouw van een extra verdieping. Of het verwezenlijken van nieuwbouw… Wij laten uw dromen werkelijkheid worden.”

 

namens het vakkundige team van Bouwbedrijf Van der Schaft,

 

Bernard van der Schaft,

Eigenaar

 

Kiezen voor Bouwbedrijf Van der Schaft betekent kiezen voor zekerheid. Bouwbedrijf Van der Schaft werkt met het keurmerk BouwGarant, het keurmerk van de bouw. Lees meer over alle voordelen van BouwGarant.