Projecten

aanbouw

 

Het aanbouwen van een huis, oftewel het verdubbelen van de woonruimte. Dat was de opdracht in een woning in Ouderkerk aan de Amstel.

aanbouw verbouw

 

Het aanbouwen van een prachtig souterrain en verbouwen van de begane grond.

verbouw aanbouw Uithoorn

 

Het aanbouwen van een huis in Uithoorn en daarnaast verbouwen van de benedenverdieping. Kortom een grote klus die wij van heiwerk tot aan schilderwerk aangenomen hebben.

aanbouw Vinkeveen

 

Nieuwbouw van een garage, het verbouwen van het huis en een aanbouw verzorgen. In Vinkeveen konden wij al onze ervaring en kennis inzetten.

nieuwbouw Aalsmeer

 

Meer opslag en leefruimte dankzij de nieuwbouw van een garage en veranda. In een korte tijd gerealiseerd: nog voor de zomer van 2016 konden de bewoners genieten van de nieuwbouw.

nieuwbouw Mijdrecht

 

Op de plek van de oude boerderij moest nieuwbouw gerealiseerd worden. In krap een half jaar tijd werd de nieuwe woning in Mijdrecht gebouwd.

 

Beging oktober 2020 zijn wij gestart met de nieuwbouwwoning van de Familie Vreeke in Nieuwveen. De woning is geheel traditioneel gebouwd en gemetseld met 2 soorten gevelstenen. 

 

Meer opslag en bedrijfsruimte dankzij de nieuwbouw van een stuk extra bedrijfsruimte aan het oorspronkelijke pand.

verbouwen Amsterdam

 

Vier luxe appartementen realiseren in een herenhuis in Amsterdam. Met recht een uitdaging voor ons als aannemer.

verbouwen Amsterdam

 

Het totaal verbouwen van een herenhuis in Amsterdam was in 2012 een bijzondere klus. In vier maanden tijd realiseerde Bouwbedrijf Van der Schaft een totaal nieuw ingedeelde woning.

verbouwen mijdrecht

 

Van slopen tot schilderen, bij het verbouwen van een restaurant in Mijdrecht kregen wij als aannemer de klus van A tot Z in handen.