Verbouwen

Inmiddels hebben wij jarenlange ervaring in het verbouwen van huizen en bedrijfspanden. De verbouwing van uw huis of bedrijfspand start bij ons met het inventariseren van uw wensen. Daarnaast denken wij als aannemer graag mee en geven wij advies over alle technische mogelijkheden en de prijzen van verbouwen. Uiteraard houden wij rekening met uw budget.

 

Samen verbouwen

Ook de kleinere verbouwingen pakken wij aan. Zoals het verbouwen van een badkamer, keuken of zolder. Maar ook het plaatsen van een nieuwe voordeur, het stuken van een kamer of vervangen van kozijnen. Hierbij geven wij u ook advies over de te gebruiken materialen. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de laatste mogelijkheden en trends.

 

Bouwbedrijf Van der Schaft maakt gebruik van vakkundige onderaannemers om zo uw hele verbouwing uit te kunnen voeren. Wij regelen graag voor u de specialist die nodig is voor het verbouwen. Zoals een tegelzetter, loodgieter of verwarmingsinstallateur.

 

Kortom, wij nemen u graag alle zorgen rondom uw verbouwing uit handen. Bent u ook benieuwd naar wat wij als aannemer voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gesprek of offerte.