Aan of -opbouw

Een garage aanbouwen, een dakkapel plaatsen of juist een kelder realiseren. Door een aanbouw, opbouw of uitbouw kunt u meer ruimte creëren, terwijl u niet hoeft te verhuizen. Zoals een dakopbouw of dakkapel voor meer werk- of slaapruimte.

 

Bij aanbouw, opbouw of uitbouw komt veel kijken. Vaak krijgt u ook te maken met regelgeving rondom vergunningen. Bouwbedrijf Van der Schaft adviseert u daarom graag over alle mogelijkheden en mogelijke hindernissen. Ook bouwkundig betekent een aanbouw, opbouw of uitbouw van uw huis veel. Als aannemer kennen wij de mogelijke risico’s en adviseren u graag.

 

Aanbouw: van dakkapel tot veranda

Aanbouwen, opbouwen of uitbouwen doen wij niet alleen voor particulieren, maar ook voor architecten, verhuurders en bedrijven. Denk daarbij aan een dakkapel, veranda, het realiseren van een grotere bedrijfsruimte of het bouwen van een kelder voor extra opslag.

 

Als aannemer verzorgen wij het aanbouwen, opbouwen of uitbouwen van A tot Z. Daardoor bent u verzekerd van heldere afspraken en één contactpersoon. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en alle mogelijkheden.